JEG GLÆDER MIG!

Jeg glæder mig helt vildt meget til den 5. maj. Der skal jeg nemlig rejse til Rwanda med Spejderhjælpen som repræsentant for Baptistspejderne.

Et højt og rungende ja

For en måneds tid eller to siden opdagede jeg, mere eller mindre tilfældigt, at Spejderhjælpen søgte unge spejdere til at deltage på en rejse til Rwanda. Da jeg læste at rejsen handler om at formidle, tænkte jeg med det samme at det lød helt overdrevet spændene og at det lød fuldstændig som noget for mig. Så jeg sendte en ansøgning ind, med tanken om at det da i hvert fald ikke kunne skade at prøve.

For snart tre uger siden blev jeg ringet op af Spejderhjælpen, som spurgte om jeg ville med til Rwanda. Svaret var selvfølgelig et højt og rungende ja. Jeg blev helt vildt glad og overrasket, men jeg havde svært ved at finde ud af, hvilke forventninger jeg skulle have til det.

MIG!

Det kan være jeg også skal fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Axel Duebjerg Andersen og jeg bor i Aalborg. Jeg er baptistspejder -og jeg elsker det. Derudover er jeg også aktiv i baptistkirken Bethel i Aalborg. Til hverdag går jeg i 1.g på HTX, og så er jeg 16 år gammel.

Forberelse

I sidste weekend var jeg i København på forberedelsesweekend. Jeg har mødt de andre unge som skal med til Rwanda, og jeg glæder mig bare endnu mere nu. Jeg har som sagt ikke rigtig turde at have nogle forventninger til turen før nu. Jeg har ikke sådan rigtig vidst, hvad det egentlig er, vi skal ned og lave. Hver gang jeg er blevet spurgt om det, har jeg bare svaret lidt flyvsk, at det vidst er noget med nogle handicappede børn, og så noget med at formidle.

I løbet af weekenden her har vi lært en hulens masse ting om Rwanda. Om hvordan man opfører sig dernede, hvordan man snakker med folk... Vi har også fået en masse praktisk information. Hvad skal vi have med, hvordan skal vi pakke...

Jeg glæder mig

Jeg glæder mig til at komme ned og se alt det vi nu har hørt om. Jeg glæder mig til at komme ned og møde mennesker, møde kulturer og lære en hel masse nyt. Jeg glæder mig også helt vildt til at fortælle om alle mine, forhåbentligt gode, oplevelser til alle jer derhjemme.

Jeg er spændt på hvordan det hele er og ser ud. Jeg har aldrig været i Afrika før, og jeg har svært ved at forestille mig hvordan det bliver. Jeg håber, I vil følge med her på Spejderhjælpens blog og på Facebook.

Ses.

Axel