TURISTER I RWANDA

I dag har vi været turister i Rwanda. Vi ankom til ”Villa Gorilla” – et hotel i Musanze, i går aftes. Vi blev budt velkommen med vild dans og musik. I dag har været en afslapningsdag. Vi har fået lov til at mærke lidt, hvordan det er at være ”rigtige” turister i Rwanda. I morges stod vi tidligt op for at tage ud og vandre i en skov, og for at se aber – ”golden monkeys”, der er en truet dyreart. Det var en vildt spændende oplevelse, og vi fik også set nogle aber. Det regnede dog en del, og det var meget mudret og glat i regnskoven, men alligevel en rigtig fed oplevelse.

Da vi kom tilbage til hotellet, blev det til et hurtigt, mere eller mindre varmt, bad, inden vi spiste lækker frokost. Efter frokost slappede vi af – læste bøger, så Netflix-serier downloadet hjemmefra eller tog en eftermiddagslur.

Senere gik vi en lille tur. Ikke så langt fra vores hotel ligger et lille ”turiststed”. En lille bygning med en masse forskellige små butikker og boder. Vi købte et par småting men ikke det store. Ved siden af butikkerne ligger en lille cafe. Her fik vi en lille kaffe eller cola, og hyggede os.

Det har været en vildt spændende og hyggelig dag, og det har været virkelig rart at slappe lidt af. Nu er vi fuldstændig klar til at arbejde i gennem i morgen og de sidste par dage.

Axel